VIDE-GRENIER DE L’ÉCOLE FERDINAND DE LESSEPS



Dissabte 30 de novembre 2013, al pati de l’escola de Gran Via, de 10h a 13h30.
Apertura de les portes a les 9.30 per a les famílies interessades en portar un stand.

¿COM FUNCIONA?
Els nens cerquen a casa aquells llibres i joguines que ja no utilitzen (i que estiguin en bon estat). Cada família posa preu als seus objectes (DVDs, llibres, joguines...) i s’encarrega de supervisar la venda. Recordeu que es tracta d’un “vide-grenier”, amb objectes de segona mà!!!
Els stands estan reservats a les famílies de l’escola.
Entrada lliure per a familiars i coneguts!!!
Les famílies participants es responsabilitzen de retirar tots els objectes que no s’han venut i de tornar a ubicar les taules a la cantine.
Durant el “vide-grenier”, no hi ha personal de vigilància per als nens, així que cada família ha de fer-se càrrec de la seguretat dels seus fills. Està totalment prohibit accedir a qualsevol espai que no sigui estrictament el pati de l’escola on es celebra la braderie.

 “RACÓ GOURMET”:

Els convidem a portar begudes calentes i dolços de nadal, pastissets o galetes. Els  beneficis (donatius) del punt de venda aniran a favor d’una ONG de cooperació amb Etiòpia.

¿QUÉ HE DE FER SI VULL PARTICIPAR?
·  Enviar un mail amb les seves dades indicant el nom dels nens i les seves classes, al correu de l’APEELB (apeelb@apeelb.es

Veniu amb ganes de passar-ho bé i de conèixer gent del col·legi!!! ¡Us hi esperem el dia 30! I passeu la informació a les famílies que puguin estar interessades!

 La Comissió “vide-grenier” de l’APEELB.

Entrades populars d'aquest blog

Casals de Nadal