INFO APEELB


Benvolguts pares i mares,

 El final de curs és a tocar..... i ja estem començant a pensar al proper curs, i per tant a la compra de llibres i material.

 TOT I QUE EN BREU REBREU MÉS DETALLS, us fem ara cinc cèntims de tot el que l'Appelb està fent per a ajudar les famílies:

 1) BOURSE DE LIVRES, per a comprar i vendre els llibres de segona mà. L'apeelb es modernitza, aquest any organitzem la BOURSE on line.
 2) ACHAT GROUPÉ de LLIBRES de TEXT i MATERIAL. Com cada any, organitzem la compra conjunta amb JAIMES que ofereix impotants descomptes.
 3) COMPRA ONLINE DE MATERIAL ESCOLAR a preus de GRANS SUPERFÍCIES
Novetat d'aquest any. Podreu fer les comandes ONLINE i recollir el paquet còmodament a l'escola uns dies abans l'inici del curs.
 4) LLIBRES DE CATALÀ i CASTELLÀ. Un any més, l'Apeelb us ofereix els llibres de Català i Castellà amb un gran descompte del 20 al 30%.
 5) LLIBRES D'HISTÒRIA i GÉOGRAFIA del alumnes de CM2
Als pares de CM2:  No oblideu que l'Apeelb us compra aquests lllibres a 7€ cadascún, per redistribuir gratuitament als propers alumnes de CE2. Gràcies per contactar-nos a livresetmateriel@apeelb.es, per confirmar-nos que ens els voleu vendre.
 6) ALTRES NOVETATS
Que us anirem informant en els propers dies.

Si teniu qualsevol comentari o pregunta en relació als llibbres i material, si us plau, contacteu-nos per mail a livresetmateriel@apeelb.es. De totes maneres, en breu rebreu més informació i detalls.

Gràcies,
l'Apeelb

Entrades populars d'aquest blog

Casals de Nadal