Cap de setmana colònies al Parc volcànic




Hem arribat a la capacitat maxima, ho sentim. Les famílies en llista d'espera seran informades en cas de baixa.

No pensàvem tenir tant exit en una primera edició ! L'any vinent, tornarem a organitzar unes colònies, amb una major capacitat per garantir que puguem allotjar una màxima quantitat de nens.

Quan: del divendres 25, a la sortida de l’escola, fins al diumenge 27 de maig 2018, cap a les 18 h

On: Casa de colònies Mas Pinsach, de l’entitat Rosa dels Vents, al bell mig del Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa, a Mieres (Girona)

Un video per descobrir més de Mas Pinsach: https://vimeo.com/7319508

Activitats: Activitats adaptades a la edat dels nens. PS-CE1 : recorregut mini aventura, taller de vulcanologia, flux de lava, gimcana. A partir CE2 : tirolines, tir amb arc, quads, gran gimcana a Mieres…

Organització: Els nens estaran a càrrec de monitors diplomats, per grups d’edat, de l’organisme Rosa dels vents.

Per els nens inscrits a la colonia

Teniu  fins al 15 d'abril inclòs per ingressar la resta de l'import (importe enviado por email) al compte de l'APEELB indiquant " Colo 2 - Cognoms i nom dels nen/a": IBAN ES27 3025 0001 1514 3355 2389.

Més endavant l'APEELB i/o l'organisme Rosa dels vents us enviarem més detalls sobre el cap de setmana: programa,  horaris, llista de coses per posar a la motxilla, i també una fitxa detallada a emplenar. Una reunió d'informació també tindrà lloc, us n'informarem de seguida que sabem la data.

En cas d'anul·lació, us demanem que ens escriviu de seguida perquè hi ha nens a llista d'espera. ës necessari notificar l'anul·lació per escrit a   activites@apeelb.es, igles de reemborsament seran les següents:  
  • fins al 10 de maig inclòs , re emborsament integral, en efectiu a partir del 28/5/18  ( es farà una permanència a l'escola, data i horari a confirmar més endavant) 
  • d el  11 a l  24 de mai g incl ò s, re emborsament de l 50 % de l'import integral de la colònia  ( en efectiu a partir del 28/5/18,  es farà una permanència a l'escola, data i horari a confirmar més endavant ) 
  • a partir d el  25 de mai g , no es retornarà l'import de la colònia, a excepció del casos de força major i problemes de salut greus (en ambdós casos caldrà presentar justificants)   en els quals es procedirà a retonar l'import total de la colònia.

Entrades populars d'aquest blog

Casals de Nadal