Mercat de segona mà de primavera 2019

El racó de les famílies


Nova data: 31 de maig. 

Per segona vegada, la pluja ens obliga a ajornar la data del merkat. 

Ara està programat per al 31 de maig.


Divendres 31 de maig 2019, 17.30 - 20h
Escola francesa F. de Lesseps - seu Gran Via


És PRIMAVERA : us proposem ara compartir un moment de caliu per Reciclar, Relacionar-nos, Regalar-nos amb el berenar, i es evadirem ben lluny durant l’animació.

COM FUNCIONA?

Els/les nens/es busquen a casa els llibres, joguines, jocs de taula, objectes o roba en bon estat que ja no utilitzen. Cada família decideix el preu dels seus articles i s’encarrega de la venda tot implicant activament els nens. Es tracta d’un mercat de segona mà lúdic, per tant us recomanem posar preus baixos, i els intercanvis també són benvinguts. Durant el mercat, no hi haurà personal de vigilància, així que cada família es fa responsable de la seguretat dels seus fills i filles.

LES ACTIVITATS

Una animació sobre la temàtica del descobriment del mon s’oferta a tots els i les nens/es, de totes les edats (18.15-19.15 h).

EL RACÓ DEL BERENAR SOLIDARI

Convidem les famílies a portar pastissos i galetes (indicant-ne els ingredients per prevenir al·lèrgies) i l’APEELB convida les begudes...
En aquesta edició, els llibres donats per les famílies per la Sant Jordi 2018 es posaran a la venda atès que la diada cau al mig de les vacances i no podrem tornar a fer la celebració.
Els beneficis d’aquestes vendes es donaran a l’associacio Miman, que participa en molts projectes educatius a Benín http://www.miman-benin.org/

COM PARTICIPAR-HI?

Es molt fàcil! UNA PARADETA CONTRA UN PASTIS ! Les famílies que volen participar per vendre han de reservar el seu lloc enviant un correu electrònic fins al dimecres 3 de abril de 2019 inclòs a braderie@apeelb.es indicanthi: cognoms , noms i núm. de telèfon de l’adult responsable i noms i classes dels nens/es.

ATENCIO!

Les portes obriran a 17.20 h pel Passatge Pagès per als que exposen, prèvia inscripció, i a 17.40 h per l’entrada Gran Via per als visitants presentant aquest flyer a l’entrada, això per assegurar-nos que només accedeixen al recinte de l’escola les famílies de FdL i familiars. El context actual, hem de ser més vigilants que de costum, agraïm que tothom prepari la seva « invitació » (en paper o visualitzable al mòbil) perquè l’entrada sigui fluïda. Al final de la festa, demanem que tothom col·labori per endreçar taules i cadires, com més serem... més riurem. Gràcies per la vostra comprensió !

Us hi esperem! Passeu la informació

La Comissió Festes i activitats de l’APEELB

Entrades populars d'aquest blog