Eixample Respira: manifestació divendres 26 de febrer després de l'escola!

 


Estimats pares,

 

Tenim el plaer d'informar-vos que els pares dels alumnes de l'escola francesa Ferdinand de Lesseps han decidit, en el marc de la Comissió Higiene i Seguretat, unir-se a l'associació Eixample Respira que milita per a la millora de la qualitat de l'aire a Barcelona i per a la reducció del trànsit en ciutat.

 

Participem en el seu moviment #RevoltaEscolar que reuneix ja a més de cinquanta escoles de la ciutat i demana accions concretes per protegir els nostres fills als voltants de les escoles.

 

Barcelona és tristament la 6ª ciutat d’Europa amb més de morts lligades a les taxes de diòxid de nitrogen[1] i la mala qualitat de l'aire és responsable de 7% de les defuncions naturals, de 61% dels casos d'asma infantil i de 22% dels càncers de pulmó[2].

 

EixampleRespira ha posat en marxa una cartografia detallada de la contaminació a prop de les escoles que podeu consultar aqui. La nostra adhesió ens permetrà millor informar-nos sobre l'assumpte, de sensibilitzar les famílies i l'escola, i de prendre mesures per tal de protegir els nostres fills.

 

Us donem cites per a la nostra primera participació a la manifestació:

el divendres 26 de febrer de 2021 de 16h a 17h.

Us tindrem informats a partir de la tornada de les vacances de febrer.

Comptem amb el vostre suport i sobre la vostra adhesió a l'associació APEELB per preservar junts el futur dels nostres fills.

Junts, podem actuar, la contaminació de l'aire no és inevitable.



[1] Segons el últim informe de ISGlobal.

[2] Segons l’informe 2019 sobre la qualitat de l’aire a Barcelona.






Entrades populars d'aquest blog

Casals de Nadal