PARTICIPEU A L'APEELB!!!




Totes les famíles sou benvingudes a participar a l'APEELB. Teniu diferents maneres de participar a l'associació:

  • Rebre els nostres butlletins: si voleu rebre els butlletins electrònics de l'APEELB a més d'altres informacions d'interès relacionades amb l'escola, podeu omplir la butlleta adjunta i dipositar-la a les bústies de l'associació a l'escola, tant a Gran Via com al carrer València. També ens podeu enviar la butlleta per correu electrònic a apeelb@apeelb.es.
  • Convertiu-vos en membres de dret de l'associació: ho podeu aconseguir mitjançant el pagament d'una quota única anual de 20€ per família. Com a membres de l'APEELB gaudireu de serveis exclusius com el préstec de DVD's, possibilitat que els vostres fills participin a moltes activitats, compra col.lectiva de llibres, etc. Podeu pagar la quota a la seu de l'associació a Gran Via 707 o mitjançant transferència bancària al compte de la APEELB (0075 0553 10 0600164991) indicant el nom de la família i dels vostres nens.
  • Feu click aquí per trobar el butlletí d'inscripció i envieu-lo al nostre email: apeelb@apeelb.es. Gràcies!
  • Membres del bureau de l'APEELB: esdeveniu membres actius de l'associació formant part del bureau. Participareu en l'organització d'activitats, comissions i projectes de l'APEELB. També podreu aportar les vostres idees i iniciatives per portar-la a terme amb el suport de l'associació.

JUNTS FAREM UNA EDUCACIÓ DE QUALITAT

Entrades populars d'aquest blog

Casals de Nadal