Reunió interna APEELB per començar a treballar els temes pendents

Data reunió: 4 de Setembre
Hi van participar : Anne-Marie, Maya, Silvia, Matthieu, Jérémie, Laura, Nathalie



1 Reunions informatives de principi de curs pares/mestres: L'objectiu és tenir 1 o 2 pares per classe, si és possible membres de l'APEELB, que s'encarreguin de reunir les dades de contacte dels pares d'aquesta classe per tal de saber si volen estar a la base de dades de Apeelb. 

2 Eleccions del Consell Escolar (mitjans d'octubre). Es donarà prioritat als pares/mares membres de l'APEELB. Els pares/mares candidats haurien també de participar a les reunions preparatòries i al Consell Escolar trimestral. 

3 Reunió d'informació de l'APEELB. Obert a tots els pares interessats, està prevista el dimarts 30 de Setembre a les 17:30. L'Assamblea General es celebrarà al setembre o octubre, potser al mateix temps que la reunió informativa. 

4 DVD. Calen pares per poder gestionar el prèstec de DVD de l'APEELB (s' alternen els dimarts de 16:05h a16:35h per maternal i els dijous de 16:05h a16:35h per primària. 

5 Comissió de Salut i Seguretat: Volem saber quines feines s'han realitzat durant l'estiu per la millora d'aquesta àrea.

6 Blog Apeelb: És útil per difondre articles educatius. 

7 Enquesta: Es distribuirà als pares a través del blog i de la base de dades de l'APEELB. Demanarem una reunió amb la direcció i i la fundació Lesseps per començar a treballar els punts febles: comunicació pares/professors, servei menjador, elecció d'activitats, festes, etc.

Entrades populars d'aquest blog

Casals de Nadal