Concurs de dibuix infantil pels nens de les classes de CP, CE1, CE2, CM1 i CM2 de l'Escola Ferdinand de Lesseps.

FAMÍLIES, A CASA, ¿SOU ARTISTES O AMANTS DE LES ARTS? 
Si la resposta es Sí, ¡aquest és el vostre concurs!

Fa poc vam inaugurar una nova secció a la nostra Xarxa Social de Artsynergia:
Artepeque és un apartat especial per nens amb una clara vocació artística, ja siguin arts escèniques, literaries o visuals. El fet de poder-los oferir un racó per observar què fan altres nens creatius i mostrar a la vegada, allò que saben fer ells, establirà un vincle entre ells d'on poden sortir petits-grans projectes. 

La xarxa social Artsynergia és un espai segur per nens donat que els veritables usuaris son els partes, que controlen en tot moment l'accés. En realitat, Artepeque pretén ser una activitat familiar on pares i fills descubreixen junts petits i grans artistes, i poden pujar els seus propis temes. És un ambient constructiu on els més petits comprendran que ser creatius significa aportar un granet de sorra a la diversitat del mon, al progrés, i a un futur amb més possibilitats. 

¡AQUESTES SÓN LES BASES DEL CONCURS!

PATROCINADORS 

Aquest concurs està patrocinat per ARTSYNERGIA, la LLIBRERIA ABRACADABRA que ens deixa el seu espai i la EDITORIAL FLAMBOYANT que ens proporciona els seus maravellosos llibres i contes per premiats i finalistes. 

PARTICIPANTS

Los niños y niñas de CP, CE1, CE2, CM1 y CM2 de Ferdinand de Lesseps (Barcelona) que deseen mostrar sus habilidades en el arte de dibujar y pintar.

DETALLS DEL CONCURS

La tècnica (acuarel-la, oli, llapisos, mixtos, etc.) y el soport de las obres (cartulina, tela, paper, fusta, etc.) son de lliure elecció.
El tema és: ¡El mon perfecte!, ¿com seria?
Texte associat: Junt a la obra una petita explicació de l'artista: ¿què li falta al mon para ser perfecte? ¿què li sobra? ¿què podem construir perque sigui millor? També pots partir de zero i crear un planeta on tot funciona a les mil maravelles. ¿Com seria? ¿Quin nom li posaries? 

MECÀNICA DEL CONCURS

Per participar en el concurs és necessari registrarse a la Red Social d'artistas i amants de las arts, Artsynergia.

Els pares dels participants hauran de:

- Omplir el formulari de registre d'Artsynergia  amb un perfil adult d'artista o amant de les arts. 
- Anar al Grup CONCURSO INFANTIL LESSEPS de la Pàgina de Grups i escriure el nom, cognom, edat y classe del participant.
- El termini per inscriure's és del 17 de Juny al 23 de Juny.
- Abans del 27 de Juny, pujeu una foto de la obra al Apartat Artepeque de la xarxa social Artsynergia con un petit texte explicatiu.
El dia 27 de Juny pel matí les obres es deixaran a la recepció de Ferdinand de Lesseps per ser evaluades pel Jurat del concurs. 
El dia 2 de Juliol a las 17.30h es celebrarà la entrega de premis a LA LIBRERÍA ABRACADABRA ubicada al Carrer Gral. Álvarez de Castro, 5, 08003 Barcelona. 

COLABORADORS I JURAT

El dia de la entrega de premis decorarem la paret amb les obres enmarcades dels premiats i finalistes. Tindrem amb nosaltres a dos artistes professionals de luxe que ens parlaran de la seva trajectoria i ens mostraran algunes de les seves obres. També entregaran els premis. 
Perico Pastor
Carole Hénaff
Esperem la vostra participació en el que pot ser el concurs de dibuix infantil de Ferdinand de Lesseps i del que poden sortir molts més.

"Només els artistes i els nens veuen la vida tal i com és" 
Hugo Hofmann von Hofmannsthal
Poeta, dramaturg, austríac

Entrades populars d'aquest blog

Casals de Nadal