Festa de final de curs DIUMENGE 12 DE JUNY - 14 h

Bon dia, 

Per acabar bé aquest curs escolar, us proposem tronar-nos al:

Poni Club de Catalunya http://www.poniclubcatalunya.com/


Ens trobarem al club a partir de les 13.45 h, cada família porta un picnic que compartirem en la part de baix del club, davant les pistes i els prats dels poneis, al tocar del Parc del Collserola. Ens instal·larem, i esperant que tothom arribi, farem l’aperitiu al qual convida l’associació, i començarem a dinar cap a les 14.30 h.

A les 16 h començarem les activitats en diferents grups: agruparem els nens per franja d’edat: 3/7 anys i 7/13 anys. Els més petits faran un passeig amb el ponei conduït per mare o pare, i les més grans prepararan i muntaran els poneis a la pista. La idea és fer un activitat de descoberta del món equestre, els monitors explicaran un munt de coses interessants sobre aquestes « petites » bèsties (el club té més de 50 poneis, des del shetland fins al doble poner).

Estarem sota el sol tan desitjat del quasi estiu, preveieu doncs protector solar, gorra, barret, capell, canotier, pamela i altres lligadures. El club ens presta els cascos d’equitació. Les activitats acabaran a les 17.30 h.

Inscriure’s
Esperem les vostres inscripcions fins al 6/06/2016 data límit emplenant el formulari seguent:



El pagament (sortida, i quota APEELB si escau) es podrà fer efectiu el dijous 2 de juny de 16.35 a 17.15 h a la sortida del cole (Gran Via), amb Nathalie Steinberg (tel. 669 83 34 01) o per transfrència bancària a partir del 02/06/16 (us farem arribar el número de compte per email). Les inscripcions es confirmaran a recepció del pagament.
Si teniu nens més grans que vinguin a la sortida, indiqueu-nos-ho per tal que intentem muntar un grup específic.

Important : hem de respectar la data límit perquè el club pugui organitzar el millor possible els grups i els monitors que faran les activitats amb els nens

Preu
El preu de l’activitat és de 5 €/família per als socis de l’APEELB, i de 15 € per família per als altres.
Si encara no sou socis, podeu entrar en la colla de l’APEELB des d’ara per al curs 2016/17 i gaudir de les advantatges de l’associació! (butlleta d’inscripció en annex, 20 €/curs escolar/família)

Accedir-hi
El club està situat Camí de Vallvidrera s/n (Can Vilà) de Sant Just Desvern (plan GoogleMaps). 30 mn del centre-ciutat en cotxe. Per tal de portar les personnes que no tenen cotxe, demanem a les famílies motoritzades d’indicar si tenen algun lloc lliure al vehicle i així facilitar, atès que els busos no arriben fins al club però nomès fins al centre de St Just.
Podeu esbrinar les diferents possibilitats de transport a la web del club, particularment el bus 63 (Pl. Universitat ->Sant Just parada Miquel Reverter Verge dels Dolors, i farem anades i tornades entre la parada i el club.

Contacte : activites@apeelb.es
El mateix dia en cas de problema: Ana 676 666 690 iNathalie A. 658 98 15 04

Esperem que us agradi la proposta campestre, equestre i social.
Vingueu nombrosos per celebrar el final de les classes Poney club Catalunya!!!! 

La comissió Festes, mercadillo i demés

Entrades populars d'aquest blog

Casals de Nadal