Mercadillo de joguines el dissabte 26 de novembre de 10h a 14h


Qui de vosaltres no té una tona de joguines per reciclar! Aquí teniu la oportunitat de desfer-vos d'ells. Veniu tots i totes al mercadillo que tindrà lloc al pati de l'Escola Ferdinand de Lesseps a Gran Via nº 707.

Cada expositor s'encarregarà del seu estand: muntar-lo, exposar els objectes, marcar els preus i ocupar-se de la caixa, així com de desmuntar-ho tot abans de que acabi la jornada. Els expositors podran entrar al recinte de l'Escola a partir de les 9am.

Recordem que es tracta de una venta de liquidació, vendes d'ocasió a preus reduïts! Els bescanvis també estan permesos! Les joguines més buscades son: jocs de taula, trencaclosques, legos, jocs de cuina, Playmobil, DVDs. Feu partícips als vostres fills, és una manera de fer-los veure que les joguines que tenen oblidades poden tenir valor per altres nens i, a més, en poden treure uns dinerons!

Al final del día tindreu la opció de donar les joguines restants a una ONG , així com aliments de primera necessitat com arròs, llenties, pasta, sèmola, fruits secs, farina, sucre, oli, conserves, etc.... Això no és en absolut obligatori, és un gest.

Us agrairíem que féssiu partícips de l'esdeveniment als vostres coneguts!

Més informació: 93 231 72 16 - 629 721 670 - 670 269 152

Entrades populars d'aquest blog

Casals de Nadal