En temps de crisi, tenim molt bones notícies per a tots !!!


Novetats que l’Apeelb ofereix pel proper curs:  1. Novetat APEELB !!! - LLIBRE GRATIS PELS CM2: Aquest any, l’Apeelb, es farà càrrec de la compra del llibre de francès de CM2, que deixarà a tots els nens. Per tant, les famílies, gràcies a l’Apeelb, s’estalvien el 100% del cost !! Oferta reservada per a tots els nens que faran CM2 el proper curs.
  2. Novetat APEELB !!! - LLIBRES DE CATALÀ i CASTELLA : L’Apeelb ha aconseguit un descompte de 20 a 25% sobre el preu a les llibreries !!! Per cada llibre us estalviareu entre 7 i 9 €. Oferta reservada per a les famílies que paguin la quota APEELB del proper curs, 20€ (2012-13)!
  3. COMPRA DE LLIBRES i MATERIAL AMB L’APEELB : igual que l’any passat, hem negociat un 15% de descompte en llibres francesos i material per la compra conjunta. Oferta reservada per a les famílies que paguin la quota APEELB del proper curs, 20€ (2012-13)!

No ho dubteu, el proper any, ser membre de l’Apeelb us aporta molts avantatges i els 20€ de la quota, els amortitzareu ràpidament!!!

Entrades populars d'aquest blog

Eixample Respira: manifestació divendres 26 de febrer després de l'escola!

Casals vacances d'octubre 2019

Casals setmana santa 2021