Assamblea General APEELB 30/09/14 17H30-19H30

  
Assistents : Maya, Matthieu, Anne-Marie, Laura, Nathalie


Introducció

Presentació APEELB i comissions menjador i higiène/seguretat.


Presentació dels Delegats de classe: la seves funcions i organització. Ens falten delegats per algunes classes de l'annexe (
PSb, PSc, MS) i de Gran Via (GS/MSb, CE1 A, CE2 c).

Es recorda que l'APEELB demana als Delegats una participació al Consell Escolar (reunions de preparació i/o Consell Escolar, duració aproximada de dues hores) per tenir una comunicació eficaç dins l'APEELB. En efecte molts pares es questionen la quantitat de feina que implica ser Delegat.


El Consell Escolar és una plataforma d'intercanvi però no son en aquest moment que es prenen les decisions. Està format per un equip de professors, pares representants i la Fundació Lesseps. Els temes que es tracten son sobretot aquells relacionats amb el menjador, la higiène i la seguretat.

Presentació de la Comissió Menjador


La Comissió Menjador està format per alguns pares de l'APEELB, el Director, el Comité de Gestió i alguns professors. 


Si voleu enviar un email a aquesta comissió és:  cantine@apeelb.es

La Comissió ha treballat molt dur l'any passat amb l'ajuda d'un nutricionista i ja s'han vist les millores: recerca de més varietat de carns, eliminació de certs peixos poc recomenables, eliminació de conservador, recerca d'etiquetes i buscar plats intentant evitar les salses poc saludables. Al principi de curs, el Director ha difos aquests canvis per paper dins les motxilles dels nens. 


Scolarest és actualment el nostre suministrador d'aliments. S'ha demanat un canvi de suministrador moltes vegades i la Fundació Lesseps hi està d'acord. Fins al moment, no hi ha res concretat. La comissió preten pel moment, consolidar els esforços de l'any passat  en lloc de canviar de suministrador però això no vol dir que no ho fem en el futur.

El preu del menjador:  el dinar es factura al voltant dels 2€/2,50€. El sou dels monitors és el més important dins el preu del menjador. El marge de maniobra és doncs molt limitat en el que es refereix al preu del dinar (per exemple, per augmentar la presència dels aliments bio).

Molts menús son proposats avui dia (vegetarians, sense porc, etc.) i per temes d'alèrgies (amb certificat mèdic).


S'ha demanat una reunió amb el Director el més aviat possible per tractar certs temes "problemàtics" i en particular pel temps de duració dels dinars de CM2.  


Balanç
Associació Apeelb
 
Actualment tenim al voltant de 6.300 € tot i que certes factures de llibres encara no s'han tramitat. L'Apeelb compta
actualment amb 103 membres (al juny). El recompte és difícil perquè les afiliacions són durant tot l'any. L'associació vol marcar un ritme per facilitar el recompte dels membres.

S'espera que un canvi de banc tan aviat com els estatuts siguin actualitzats amb la finalitat de limitar les despeses bancàries actuals.

Oferir als pares un servei de venda de llibres de segona mà podria augmentar el nombre de membres.  Explicar amb claredat les activitats de l'Apeelb i especialment els beneficis dels membres també podrien fer augmentar el nombre de membres. Amb el temps, l'Apeelb seria capaç de comprar tots els llibres de text. Aquesta comunicació pot realitzar-se a través del panell exterior, al costat de la porta de la Granvia.


Activitats APEELB

Venda de llibres de segona mà

Una venda de llibres de segona mà es va proposar com tots els anys abans del Nadal, amb el coneixement del Director. Una segona venda podria tenir lloc a final de curs.

Conferències

S'està intentant montar conferències informatives amb temàtiques d'interés pels pares. La primera  tindrà lloc al Novembre.

D'altra banda, a l'APEELB li agradaria portar a l'escola ponents externs per tractar  temes delicats com l'assetjament escolar, xarxes socials...

DVD i Revistes

Obert a tots els membres de l'APEELB. Encara ens falten voluntaris per aquesta gestió. Organitzar una llista de les revistes que l'Apeelb està abonat seria una bona proposta.

Dies i horaris:

-Dimarts 16:05-16:35, per maternelles de Gran Via.

- Dijous i dimarts alternatius cada 15 dies 16:05-16:35 per primària.

Els pares interessats poden enviar un correu electrònic a: silvia@apeelb.es
 

Entrades populars d'aquest blog

Casals de Nadal