Assemblea General 29 Abril 18h


L'associació de pares i mares de l'escola Ferdinand Lesseps (APEELB) organitza la seva assemblea general el proper dimecres 29 d'Abril, de 18h a 20h, a l'escola (Gran Via). Us presentarem als membres, així com els projectes realitzats i en desenvolupament. Un servei de monitors estarà disponible per cuidar els nens.

Us recordem que l'APEELB té com a objectiu defensar i promoure els interessos de les famílies i alumnes de l'escola. Per això, ha impulsat les següents accions en els últims anys:


· Millora de la qualitat del menjador,
· Compra de manuals de francès, ciència, història / geografia i compàs,
· Edició d'un reglament financer,
· Realització d'una enquesta de satisfacció,
· Nominació de pares-delegats per cada classe,
· Difusió d'activitats per a vacances escolars,
· Intercanvi i compra a preus reduïts de manuals escolars,
· Actualització i dinamització del bloc de l'APEELB,
· Organització de conferències pedagògiques i del mercat,
· Participació en el consell escolar i les comissions menjador i higiene / seguretat,
· Participació en la comissió de beques del consolat francès i del fons de solidaritat de l'escola.Amb l'esforç d'un grup de pares i mares voluntaris, hem aconseguit realitzar aquestes activitats que han beneficiat a totes les famílies i alumnes. Per continuar funcionant adequadament, cal que nous membres s'incorporin a les tasques i responsabilitats de gestió de l'associació. És hora d'involucrar-se tots activament en la vida escolar dels nostres fill / es i d'adherir-se a l'associació els que no ho esteu.

¡Us esperem!

Entrades populars d'aquest blog