CAP DE SETMANA COLÒNIA 2020

La Garbinada (Torroella de Montgrí)

cap de setmana 5-7/06/2020




Per tots els alumnats de l’escola F. de Lesseps, des de P3 fins a 5è de primària, un cap de setmana a la natura multi-activitats.
Del divendres 5 de juny després de classe, fins al diumenge 7 de juny a la tarda

Organisme : Rosa del Vents

Casa de colònies La Garbinada (Torroella de Montgri) A primera linea de mar, 300 metres de la platja, en un entorn envoltat de camps de cultiu del Baix Emporda.

Activitats :

Activitats adaptades a cada grup d’edat : circuit aventura, escalada, tir a l’arc, caiac, piscina, jocs de aigua i platja...


Obertura de les inscripcions

Preu i reduccions

10% de reducció́ a partir del 2n nen.

El preu inclou el trajecte en bus anada i tornada amb acompanyants, els àpats del dv. nit fins al dg. migdia inclosos, l’allotjament i el monitoratge durant tota l’estada

Modalitats d'inscripció

  1. Omplint e formulari d’inscripció.
    Important: Verifiqueu que heu rebut un correu electrònic de confirmació després de completar el formulari d'inscripció, inclòs al correu brossa.
  2. Pagament per ransferència.
    Pagament de l’IMPORT COMPLET al registrar-se en línia. Per les famílies que prefereixen realitzar el pagament en 2 vagades, informeu-nos al més aviat possible escrivint a activites@apeelb.es per configurar un pagament en 2 terminis.
    IBAN: ES61 3025 0001 1114 3360 6390
    Notes: el compte ha canviat, tingueu en compte aquest nou IBAN !
    Concepte: « COLO NOM + COGNOM + CLASE » del nen (o « COLO NOM + COGNOM 1 + CLASE 1 & COGNOM 2 + CLASE 2 si teniu 2 fills) i en enviar la PROVA DE TRANSFERENCIA a: activites@apeelb.es
Inscripció fins al DIVENDRES 14 DE FEBRER
Places limitades, no trigueu en reservar. S'establirà una llista d'espera en cas de superar la capacitat màxima. Les famílies sòcies de l’APEELB seran prioritàries.
Només es poden tenir en compte els formularis que s'hagin realitzat correctament i acompanyats del pagament adequat dins dels terminis establerts.


Per més informació : activites@apeelb.es

Entrades populars d'aquest blog

Casals de Nadal