Recolzament a l'educació

En aquest espai us volem oferir alternatives per ajudar a millorar el rendiment escolar dels vostres fills. 
 
 
Projecte pels nens de parla francesa a Barcelona.

 

 Es tracta d'un pla educatiu que es proporciona als estudiants de les escoles franceses de Barcelona. La proposta s'orienta a la lliure expressió a través d'activitats plàstiques, lúdiques, la escriptura o la lectura.  


L'objectiu és desenvolupar l'esperit creatiu en els nens. La proposta d'aquestes activitats els dona la oportunitat d'expressar-se i treballar la sensibilitat creativa.
 

"Estaré encantada de quedar amb vosaltres para explicar-vos personalment aquesta proposta."
Judith Altminc

GAPSI Gabinet Psicopedagògic
Marqués de Mulhacén, 11 bajos 5º1º
08034 Barcelona (Pedralbes)

625 788 760/93 280 49 52

www.gapsi.es <http://www.gapsi.es
El CEIB acompanya als nens i adolescents durant tot el seu procés de creixement, cuidant en tot moment del seu benestar.

Desde la neurociència més actualitzada, treballen per millorar el desenvolupament neurològic del nen mitjantçant la teràpia i la estimulació, seguint sempre un màxim rigor científic i terapèutic.


 
info@ceibarcelona.com

93 205 51 64 - 652 63 18 32
Ronda General Mitre, 67, Local, Barcelona


Ajuda amb les tasques de suport a l'escola


Jo sóc professora. Vaig ensenyar durant molts anys al Lycée Français Bon Soleil de Gavà. Més tard, em vaig mudar a Alemanya. Ja estic de tornada a Barcelona i ara intento fer classes particulars (primària, sisè, cinquè universitat).

   Treballar al Lycée Français Bon Soleil de Gavà va ser una experiència molt positiva que em va permetre tenir relacions gratificants i amistoses amb l'administració, els meus col·legues, els meus alumnes i els seus pares, i també em va permetre desenvolupar habilitats d'ensenyament a nens de l'escola primària i la universitat.

Si vostè sap de nens que necessiten ajuda amb les tasques, suport a l'escola o col·legi de secundària francesa, no dubti en posar-se en contacte amb mi al 934586351 o a la següent adreça de correu electrònic nathclaig@hotmail.com.

Madame Nathalie GASO

Entrades populars d'aquest blog