Nova web de l'APEELB

Amb el nou curs estrenem la nova web de l'APEELB!!

Hem adaptat la web a les noves tecnologies seguint la filosofia de que la web sigui el principal vehicle de comunicació i informació per a tots els pares.

Així doncs, la nova web de l'APEELB té format de bloc. La pàgina principal ("Notícies") us proporcionarà les darreres noves sobre les activitats relacionades amb l'escola (activitats, reunions de pares, consells, menjador, seguretat,...). Les últimes notícies les tindreu sempre en primera pàgina, però també podreu buscar-les mitjançant el tema en que estigueu més interessats (recerca per "Etiquetes") o mitjançant la data de publicació (recerca per "Arxiu del bloc").

A més, oferim seccions específiques d'informació pràctica, accessibles en tot moment desde la capcelera de la pàgina:
  • Activitats extraescolars: propostes d'activitats extraescolars organitzades per l'APEELB o altres entitats col.laboradores.
  • Consells: recomanacions de l'APEELB sobre temes de rellevància per les famílies o l'escola.
  • Contactes: llista de contactes i referències pràctiques relacionats amb l'escola o el mon dels nens.
  • APEELB: informació sobre què és l'APEELB i els seus representants.
Si us voleu mantenir informats sobre les notícies publicades per l'APEELB i altres temes de interés us podeu subscriure (gratuïtament) al butlletí electrònic i/o rebre les novetats del nostre bloc via RSS ("Subscriu-te a").

Finalment, continuem mantenint tots els continguts en els tres idiomes principals de l'escola (francès, català i castellà).

Entrades populars d'aquest blog