BRADERIE PRIMAVERAL


Divendres 29 d'Abril de 18h a 20h a l’école Ferdinand de Lesseps Gran Via, 707

La primavera és aquí, l’estiu ben aviat, és hora de fer lloc als armaris i de compartir un moment solidari amb caliu.

COM PARTICIPAR-HI?
Expositors
Les famílies que volen participar per vendre han de reservar el seu lloc enviant un correu electrònic fins al 27 d’abril 2016 inclòs 
braderie@apeelb.es indicant-hi : cognoms , noms i núm. de telèfon de l’adult responsable i noms i classes dels nens.
« EL racó dels berenar solidari »
Convidem els nens i les seves famílies a portar pastissos i galetes fets a casa (indicant-ne els ingredients per prevenir al·lèrgies) i l’APEELB convida les begudes…. Nyam nyam….
Els beneficis d’aquesta venda es donaran a 
Metges sense fronteres, ONG independent que treballa en l’àmbit medico-humanitari en molts països del món (iniciativa solidària).

TIMMING
Les portes obriran per als venedors a les 17.30 h i disposaran de 20 mn per instal·lar-se. Cada família venedora disposarà d’una porció de taula, la superfície dependrà de la quantitat de participants.
Per als visitants, les portes obriran a les 18 h presentant aquest mateix flyer a l’entrada que val com a invitació, això per assegurar-nos que només accedeixen al recinte de l’escola alumnat del FdL i familiars directes o propers del mateix.
« La hora del conte » (18h30)
Per celebrar l’hivern, rebem a la narradora Sabrina Meini que explicarà “Haut en couleurs” (ben colorit) i a continuació animarà un taller de creació de pompó de paper de seda.


Entrades populars d'aquest blog

Casals de Nadal